Leman Sam'a ırk beğendiremiyoruz: Çinlileri hedef aldığı paylaşım yeniden gündemde

Daha önce sosyal medyadan Arapları hedef aldığı paylaşımla büyük tepki çeken ünlü şarkıcı Leman Sam'ın Çinlileri hedef aldığı paylaşım yeniden gündeme geldi. Sam, Twitter hesabından 2015 yılında yaptığı paylaşımda yaptığı paylaşımda "Çinlilerin küçük bir kısmı hariç hepsi asalak bitkiler sınıfındandır, kötü ve anormal üreyen mikroplardır, doğa onları halledecektir" demişti.

Ünlü şarkıcı Leman Sam'ın sosyal medyada yaptığı ırkçı paylaşımların eskiye dayandığı ortaya çıktı Daha önce Arapları hedef alan Sam'ın yıllar önce Çinlilere yönelik ırkçı paylaşım yaptığı görüldü. 

Leman Sam'ın  2015 yılında Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Çinlilerin küçük bir kısmı hariç hepsi asalak bitkiler sınıfındandır, kötü ve anormal üreyen mikroplardır, doğa onları halledecektir."

71 yaşındaki şarkıcı Leman Sam, Katarlı bir sürücünün İstanbul’un Başakşehir ilçesinde köpeğe çarparak kaçmasının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Soysuz Araplar' ifadesini kullanmıştı. Paylaşım sonrası bir çok kesimin tepkisini çeken Sam, daha sonra söz konusu paylaşımı hesabından kaldırmıştı.

Leman Sam'a ırk beğendiremiyoruz: Çinlileri hedef aldığı paylaşım yeniden gündemde ile ilgili etiketler Irkçı leman sam paylaşım çinli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.