Leke 6. bölüm fragmanı izle! Yasemin anlatacak mı?

Leke 6. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Leke, 5. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Salı akşamlarının sevilen dizisi yayınlanan bölümüyle izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. 14 Mayıs akşamı yayınlanan 5. bölüm sonrasında diziseverler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Leke 6. bölüm fragmanı izle! Yasemin anlatacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Leke 6. bölüm fragmanı izle! Salı akşamlarının sevilen dizisi yayınlanan bölümüyle izleyenleri kendisine hayran bırakmayı başarıyor. 14 Mayıs akşamı yayınlanan 5. bölüm sonrasında diziseverler, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Leke, 5. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Leke 6. bölüm fragmanı izle! Yasemin anlatacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Leke 6. bölüm fragmanı izle! Yasemin anlatacak mı?

LEKE 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı?

Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar. Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek?

Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo'luk görevini alabilecek mi?

Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs'la yüzleşecek mi?

Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem'i açılışa davet eder. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi?

Leke 6. bölüm fragmanı izle! Yasemin anlatacak mı? ile ilgili etiketler Kanal D Leke
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.