Leipzig-Liverpool maçı Puskas Arena'da

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig ile Liverpool arasındaki son 16 turu ilk maçı, Almanya ile İngiltere arasındaki seyahat kısıtlamaları sebebiyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 heyecanı önümüzdeki hafta başlayacak. Başakşehir'in de yer aldığı H Grubu'nu 2. sırada bitiren Bundesliga ekibi RB Leipzig ile Premier League'in son şampiyonu Liverpool arasındaki eşleşmenin ilk maçı Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Leipzig ile Liverpool arasında oynanacak maçın yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle Almanya ile İngiltere'deki seyahat kısıtlamaları sebebiyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanmasına karar verildiği, karşılaşmanın 16 Şubat Salı günü TSİ 23.00'te başlayacağı bildirildi.

Liverpool, Atalanta, Ajax ve Midtjylland'ın yer aldığı D Grubu'nu 13 puanla lider bitirmişti. 16 Şubat Salı günü Devler Ligi'nde oynanacak diğer son 16 turu maçı ise Barcelona ile Paris Saint-Germain arasında....

Leipzig-Liverpool maçı Puskas Arena'da

Leipzig-Liverpool maçı Puskas Arena'da ile ilgili etiketler Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.