Leipzig Başakşehir maçı ne zaman? Şifresiz nasıl izlenir?

Leipzig Başakşehir maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda Leipzig ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Leipzig Başakşehir maçı şifresiz nasıl izlenir? Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? İşte detaylar…

Leipzig Başakşehir maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi H grubundaki temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Alman ekiplerinden Leipzig ile karşılaşıyor. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Başakşehir'in nasıl bir performans göstereceği ise şimdiden merak ediliyor. Peki, Leipzig Başakşehir maçı şifresiz nasıl izlenir?

20 Ekim 2020 Salı akşamı saat 22.00'da başlayacak olan Leipzig Başakşehir karşılaşması Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Red Bull Arena'da oynanacak olan Leipzig Başakşehir maçında Gil Manzano düdük çalacak.

Leipzig Başakşehir maçı ne zaman? Şifresiz nasıl izlenir?

Alman ekibi Leipzig daha önce karşılaştığı tek Türk takımı olan Beşiktaş ile 2017/18 Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı iki maçı da kaybetmişti. Avrupa kupalarında üçüncü kez Alman takımlarıyla eşleşen İstanbul Başakşehir, daha önceki maçlarında Hoffenheim ve Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya gelmişti.

LEİPZİG BAŞAKŞEHİR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Leipzig Başakşehir maçı 20 Ekim Salı akşamında Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bunun yanında Azerbaycan kanalı olan CBC Sport'dan Leipzig Başakşehir maçını şifresiz olarak izlenebilir.

Leipzig Başakşehir maçı ne zaman? Şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.