Julian Nagelsmann: İyi hazırlandık, kazanacağız

Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, "Başakşehir büyük tecrübesi olan bir takım" sözleriyle Turuncu-Lacivertli ekibin geçen sezon Süper Lig’de hak ederek şampiyon olduğunu anımsattı. 33 yaşındaki teknik direktör, son maçtaki bu galibiyetin turuncu-lacivertli takıma öz güven getirdiğini kaydetti.

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında yarın kozlarını paylaşacağı Leipzig takımında teknik direktör Julian Nagelsmann, temsilcimizin çok tecrübeli bir takım olduğunu söyledi.

Nagelsmann, müsabakanın yapılacağı RB Arena’da düzenlediği basın toplantısında, Medipol Başakşehir ile geçmişte 2 zorlu maçta karşılaştığını belirterek, takımın değiştiğini, ancak temel yapısında benzerlik olduğunu ifade etti.

Turuncu-lacivertli takımın lige iyi başlamadığına işaret eden 33 yaşındaki teknik direktör, "Ancak doğru bir zamanda (Trabzonspor’a karşı) bir galibiyet elde ettiler. Bu çok önemliydi" dedi.son maçtaki bu galibiyetin turuncu-lacivertli takıma öz güven getirdiğini kaydetti.

DEMBA BA'DAN ÇEKİNİYOR

Nagelsmann, Başakşehir'deki Demba Ba gibi isimlerin tecrübesine işaret ederek "Özellikle bu deneyimli futbolcuların Şampiyonlar Ligi’ni kullanarak kendilerini göstermek isteyeceklerini ve ekstra motivasyonla bu müsabakalara çıkacağını düşünüyorum” dedi.

Yarın oynayacakları karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını vurgulayan Nagelsmann, karşılaşmadan galip ayrılacaklarını iddia etti.

Alman ekibinde 38 milyon euroluk milli stoper Lukas Klostermann sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Klostermann’ın yanı sıra Marcel Sabitzer, Konrad Laimer ve koronavirüs testi sonucu beklenen Malili futbolcu Amadou Haidara kadroda yer almıyor.

Nagelsmann, Trabzonspor’dan sezon başında Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth’un oynayıp oynamayacağına ilişkin bir soruya da, Norveçli oyuncunun Leipzig takımıyla çok az antrenman yaptığını, forvette hangi futbolcuların oynayıp oynamayacağına bu akşam yapılacak son antrenmanın ardından karar vereceğini belirtti.

Julian Nagelsmann: İyi hazırlandık, kazanacağız ile ilgili etiketler leipzig Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi julian nagelsmann
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.