Leipzig - Atalanta I CANLI

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Leipzig kendi sahasında İtalyan ekip Atalanta'yı konuk edecek. Maç saatin yakınlaşması ile birlikte birçok taraftar müsabakanın detaylarını merak ediyor. Peki, Leipzig-Atalanta maçı nerede, ne zaman oynanacak, muhtemel 11'ler kimler? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Leipzig kendi sahasında İtalyan ekip Atalanta'yı konuk edecek. Maç saatin yakınlaşması ile birlikte birçok taraftar müsabakanın detaylarını merak ediyor. Peki, Leipzig-Atalanta maçı nerede, ne zaman oynanacak, muhtemel 11'ler kimler?

11'LER

Atalanta: Musso, De Roon, Merih Demiral, Palomino, Hateboer, Koopmeiners, Freuler, Zappacosta, Pessina, Pasalic, Muriel.

Leipzig: Gulacsi, Gvardiol, Orban, Klostermann, Angelino, Kampl, Laimer, Henrichs, Olmo, Nkunku, Andre Silva.

 

 

LEIPZIG ATALANTA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


UEFA Avrupa Ligi Leipzig-Atalanta çeyrek final karşılaşması bugün saat 19.45'te Redbull Stadyumu'nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi Leipzig-Atalanta çeyrek final karşılaşmasını FIFA kokartlı Michael Oliver yönetecek. 

LEIPZIG ATALANTA CANLI İZLE

Leipzig'in sahasında Atalanta'yı konuk edeceği maç bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

 

Leipzig - Atalanta I CANLI ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Exxen atalanta leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.