Leicester'dan Çağlar Söyüncü'ye müthiş sözleşme!

Leicester City, bu sezon İngiltere’de harika bir performans gösteren ve başta Manchester City olmak üzere Arsenal’in de radarında olan Çağlar Söyüncü’nün sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Son dönemde Premier Lig’in en çok konuşulan oyuncularının başında gelen Çağlar Söyüncü için kulübü Leicester City’nin harekete geçtiği öğrenildi. Performansıyla gözdolduran ve takımının bu sezon 38 puanla ligde ikinci sırada yer almasında büyük pay sahibi olan Çağlar’ın 2023’te bitecek olan sözleşmesinin uzatılması için görüşmelerin başladığı bilgisine ulaşıldı.

BRENDAN RODGERS İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

Geçtiğimiz hafta teknik direktör Brendan Rodgers’in kontratını 2025’e kadar uzatan Leicester’ın, bu kez de 2018’de Freiburg’tan 18 milyon pounda (137.3 milyon TL) aldığı 25 yaşındaki savunma oyuncusu için düğmeye bastığı belirtildi.

Leicester'dan Çağlar Söyüncü'ye müthiş sözleşme!

MANCHESTER CİTY VE ARSENAL PEŞİNDE

Yükselen formunun ardından başta Manchester City ve Arsenal olmak üzere birçok kulübün radarında olan Çağlar'ı, kolay kolay kaptırmak istemeyen mavi-beyazlıların, haftalık 45 bin pound (343 bin TL) kazanan Çağlar’a, haftalık 75 bin pound (572 bin TL) vererek, sözleşmesini 2025’e kadar uzatmak istediği gelen haberler arasında yer alıyor.

Leicester'dan Çağlar Söyüncü'ye müthiş sözleşme! ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig Çağlar Söyüncü Leicester City Manchester City Arsenal Brandon Rodgers
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.