Leicester ve Dortmund da Merih Demiral'ı istiyor!

Merih Demiral için son olarak Leicester City ve Borussia Dortmund'un Juventus'a teklif yaptığı iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra Juventus'ta da gösterdiği performansla dikkat çekmeye devam eden Merih Demiral'ı transfer etmek isteyen kulüplerin İtalyan ekibinin kapısını çalmaya devam ettiği belirtiliyor.

İtalyan gazeteci Di Marzio'ya göre Leicester City ve Borussia Dortmund Merih için Juventus'a teklif yaptı. Ancak İtalyan ekibi Merih'in satış listesinde olmadığını ve en azından ocak ayında takımdan ayrılmasına izin vermeyeceklerini ve takımda tutacaklarını iletti.

Leicester ve Dortmund da Merih Demiral'ı istiyor!

Leicester ve Dortmund'un yanı sıra Arsenal'in de Merih'in peşinde olduğu bir süredir konuşuluyordu.

Merih Demiral, Juventus'ta 4 resmi maça çıkıp 1 de gol atarken A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde oynadığı tüm maçlarda sahaya çıkmıştı.

Leicester ve Dortmund da Merih Demiral'ı istiyor! ile ilgili etiketler Juventus A milli futbol takımı Merih Demiral Borussia Dortmund Leicester City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.