Cristiano Ronaldo, Old Trafford'u çok özlemiş... Manchester United evinde Newcastle'ı 4 golle geçti

Cristiano Ronaldo'nun Premier League'e dönüşü müthiş oldu... 12 yıl önce 94 milyon euroya Real Madrid'e satılan Portekizli süper yıldız, Manchester United kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. CR7, 4-1 kazandıkları Newcastle United maçında takımının ilk 2 golüne imza attı.

Manchester United'ın süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 12 yıl aradan sonra döndüğü İngiliz devine 4-1'lik Newcastle United galibiyeti hediye etti. Juventus'tan transfer edilen 36 yaşındaki golcü, ilk 11'de başladığı maçta 2 golle oynadı. Takımının ilk 2 golünü atan Ronaldo, 90 dakika sahada kaldı ve oynadığı futbolla maça damga vurdu.

United'ın diğer gollerini 80'de Bruno Fernandes, 90+2'de Jesse Lingard attı. Paul Pogba ise bu maçta 2 asistle formunu sürdürdü. Fransız yıldız ilk hafta 4 asist birden yapmıştı. İlk 3 hafta 7 puan toplayan Ole Gunnar Solksjaer'in takımı bu galibiyetle puanını 10'a yükseltti. 

HAFTANIN MAÇINDA GUARDİOLA SEVİNDİ

Premier League'in 4. haftasının sonucu en çok merak edilen maçında Leicester City ile Manchester City karşı karşıya geldi. Pep Guardiola'nın takımı deplasmanda tek golle kazandı. City'ye 3 puanı getiren golü 62'de Bernardo Silva kaydetti.

Sezona 1-0'lık Tottenham yenilgisiyle başlayan son şampiyon City, milli araya üst üste 2 galibiyetle girmişti. Pep Guardiola'nın takımı, zorlu deplasmanda kazanarak seriyi 3 maça çıkardı.

Çağlar Söyüncü'nün takımı Leicester ise deplasmandaki 4-1'lik West Ham United yenilgisi dışında 3 maçta 2 galibiyetle 6 puan toplamıştı. Bu sezon evinde 2. maçına çıkacak olan Brendon Rodgers'ın takımı seyircisi önünde 2'de 2 yapmak istiyordu.

 

Cristiano Ronaldo, Old Trafford'u çok özlemiş... Manchester United evinde Newcastle'ı 4 golle geçti

PALACE'TAN MÜTHİŞ GALİBİYET

Premier League'de 4. haftanın açılış maçında Crystal Palace ile Tottenham Hotspur, Sellhurst Park'ta karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçta Güney Londra ekibi 3-0 galip geldi. Palace'ı galibiyeti getiren golleri 76'da penaltıdan Wilfried Zaha ile 84 ve 90+3'te yeni transfer Odsonne Edouard kaydetti.

Sezona gol yemeden 3'te 3'le başlayan Tottenham bu maçta sadece 2 şut çekebildi. Savunma oyuncusu Tanganga 58'de 2. sarıdan kızardı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Teknik direktörlüğe Patrick Vieira'yı getiren ve yeni bir yapılanmaya giden Crystal Palace, sezonun ilk galibiyetine imza attı. Palace'ın puanı bu galbiiyetle 5'e yükseldi. Yaz transfer döneminde Celtic'ten transfer edilen yeni golcü Edouard, oyuna girdikten yalnızca birkaç saniye sonra gol attı. Fransız golcü için Celtic'e 16 milyon pound ödenmişti.

Cristiano Ronaldo, Old Trafford'u çok özlemiş... Manchester United evinde Newcastle'ı 4 golle geçti ile ilgili etiketler Manchester City Leicester City Cristiano Ronaldo crystal palace Odsonne Edouard tottenham hotspur
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.