Leicester City'den Liverpool karşısında müthiş geri dönüş

Leicester City - Liverpool maçı nasıl izlenir? Premier League'in 24. haftasında Liverpool, Leicester City'nin konuğu... King Power Stadyumu'ndaki maçta milli futbolcular Çağlar Söyüncü ile Ozan Kabak karşı karşıya... Devre arası Liverpool'a transfer olan Ozan Kabak ilk maçına çıktı

Devre arasında kadrosunu Ozan Kabak'la güçlendiren Liverpool, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in takımı Leicester City'nin konuğu oldu. Ozan ve Çağlar maça ilk 11'de başlarken diğer milli yıldız Cengiz Ünder yedek soyundu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Premier League'deki son 2 maçını evinde oynayan ve ilkini Brighton Hove&Albion'a, ikincisini de Manchester City'ye kaybeden Liverpool, 67'da Mohamed Salah'ın golüyle zorlu maçta 0-1 öne geçti. Mısırlı yıldız bu sezon Premier League'de 17. golünü atarken, Roberto Firmino'dan jeneriklik bir asist geldi.

Leicester City'den Liverpool karşısında müthiş geri dönüş

OZAN KABAK&ALİSON ANLAŞMAZLIĞI

Son 10 maçta 1 kez mağlup olan Leciester City, milli yıldızı James Maddison'un serbest vuruş golüyle 78'de skoru 1-1'e getirdi. 81'de Liverpool savunmasının arkasına atılan uzun topa kaleci Alison Becker çıktı, Ozan Kabak da topu uzaklaştırmak isterken iki oyuncu çarpıştı ve topu önünde bulan Jamei Vardy boş kaleye gönderdi: 2-1. Beraberlik için yüklenen Jürgen Klopp'un takımı 85'te Harvey Barnes'tan golü yedi ve maçı Leicester City 3-1 kazandı.

Brandon Rodgers eski takımına üst üste 3. yenilgisini tattırıp puanını 43'e yükseltti ve 40 puanda kalan Liverpool'u altına aldı.  

Leicester City'den Liverpool karşısında müthiş geri dönüş - Resim : 2

Leicester City'den Liverpool karşısında müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Leicester City Liverpool Ozan Kabak Çağlar Söyüncü premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.