Leicester City bu sefer de Arsenal'i harcadı!

İngiltere Premier Lig'de 12. hafta mücadelesinde Arsenal, Leicester'a konuk oldu. Leicester City, Arsenal'ı 2-0 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.

Premier Lig'in 12. haftasında Leicester City, sahasında Arsenal'ı konuk etti.

Brendan Rodgers yönetiminde başarılı bir sezon geçiren ve ligin üst sıralarına demir atan Leicester City, zorlu Arsenal engelini de geçmeyi başardı.

Çağlar Söyüncü'nün ilk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kaldığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle giderken Leicester City ikinci yarıda işi bitirdi.

Arsenal'ın rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandığı maçta ilk gol 68. dakikada geldi. Tilkiler'in gol silahı Jamie Vardy takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Arsenal karşısında gol kilidini çözen Leicester City 75. dakikada ikinci golü de buldu. James Maddison'ın attığı gol maçı 2-0'a taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Leicester City, King Power'da Arsenal'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde üst üste dördüncü galibiyetini elde eden Leicester City 26 puanla zirve yarışını sürdürürken Arsenal ise 17 puanda kaldı ve Topçular'ın ligdeki galibiyet hasreti dört maça çıktı.

Leicester City'nin parlayan yıldızı Çağlar Söyüncü, Arsenal karşısındaki performansıyla da dikkat çekti. Savunmada oldukça başarılı bir grafik çizen Çağlar, maç boyunca 82 pas yaptı. Karşılaşmada en çok pas yapan oyuncu olarak dikkat çeken Çağlar, %92,7'lik pas isabeti sağladı.

Leicester City bu sefer de Arsenal'i harcadı! ile ilgili etiketler Premier Lig Arsenal Çağlar Söyüncü Leicester City
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.