Leeds United eriyor... Marcelona Bielsa'nın takımı son 5 maçta 20 gol yedi!

Geçen hafta Liverpool'a 6-0 mağlup olan Leeds United, bu hafta da evinden Tottenham Hotspur'dan 4 yedi... Şili ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa'nın takımı 2. sezon sendromu yaşıyor. Üst üste beşinci yenilgisini alan ve son yedi Premier League maçında 1 puan toplayabilen küme düşme tehlikesini yakından hissediyor.

Premier League'in 27. haftasında Leeds United'a konuk olan Tottenham Hotspur, Elland Road deplasmanından 0-4'lük zaferle ayrıldı.

Londra devine 3 puan getiren golleri Matt Doherty, Dejan Kulusevski, Harry Kane ve Kane'in asistiyle Son Heung-Min attı. Bu maç öncesi son beş Premier League maçında dört yenilgisi bulunan Spurs, kötü gidişata dur dedi.

İtalyan teknik direktör Antonio Conte yönetimindeki Tottenham puanını 42'ye yükseltirken, Leeds United 23 puanda kaldı.

İKİNCİ SEZON SENDROMU!

Şili ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa yönetiminde geçen sezon Premier League'e yükselen ve adından söz ettiren Leeds United bu sezon küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya...

Yaz transfer döneminde 60 milyon euroluk harcama yapan İngiliz ekibi, 23 puanla 15. sırada ve altındaki takımların maç eksiği bulunuyor.

Son 5 maçta 20 gol yiyen, üst üste beşinci yenilgisini alan ve son yedi Premier League maçında 1 puan toplayabilen Bielsa'nın takımı haftaya Leicester City deplasmanında mücadele edecek.

Leeds United eriyor... Marcelona Bielsa'nın takımı son 5 maçta 20 gol yedi! ile ilgili etiketler leeds united tottenham hotspur Marcelo Bielsa premier league Antonio Conte harry kane
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.