Leeds United, Marcelo Bielsa'yı kovdu! Averaj takımı haline gelmişti...

Liverpool'a 6-0 mağlup olduktan sonra dün de evinde Tottenham Hotspur'a 4-0 mağlup olan ve son 6 lig maçından yalnızca 1 puan çıkarabilen Leeds United, kötü gidişatın faturasını Marcelona Bielsa'ya kesti... Premier League ekibinin İtalyan patronları, Arjantinli ünlü teknik direktörün görevine son verdi...

Premier League'de kötü gidişatı bir türlü durduramayan Leeds United, çareyi Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa'yı kovmakta buldu.

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, 3.5 sezondur takımı yöneten ve geçen sezon Premier Lig'e çıkmasında büyük emekleri bulunan 66 yaşındaki teknik adama teşekkür edilerek, yolların ayrıldığı belirtildi.

Liverpool'a 6-0 mağlup olduktan sonra dün de evinde Tottenham Hotspur'a 4-0 mağlup olan ve son 6 lig maçından yalnızca 1 puan çıkarabilen Leeds United, 23 puanla ligde 16. sırada yer alıyor. 

PREMİER LEAGUE'E ÇIKARMIŞTI

Leeds United'ın başına 2018 yılında geçen Bielsa, ikinci sezonunda takımıyla Championship'i zirvede tamamlamış ve İngiltere temsilcisi, 16 yıl aranın ardından Premier Lig'e çıkarmıştı.

Arjantinli teknik adam yönetiminde Leeds United, geçen sezon Premier Lig'i 59 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

 

Leeds United, Marcelo Bielsa'yı kovdu! Averaj takımı haline gelmişti... ile ilgili etiketler leeds united Marcelo Bielsa premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.