Leeds United, Manchester City'yi son dakikada yıktı

Premier League'in renkli takımı Leeds United, deplasmanda Manchester City'yi 90+2'de bulduğu golle mağlup etti. Marcelo Bielsa'nın takımı bu flaş galibiyetle 3'te 3 yaptı. Şampiyonluğa koşan City ise bu sezon evinde 3. kez mağlup oldu.

Premier League'in 31. haftasında lider Manchester City'ye konuk olan Leeds United, şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan rakibini 90+2'de bulduğu golle 1-2 mağlup etti.

Kuzey İrlandalı sağ beki Stuart Dallas'la 42'de öne geçen Leeds, ilk yarıyı 0-1 önde tamamladı. Golden 4 dakika sonra rakibine sert müdahelede bulunan Liam Cooper, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü. Guardiola'nın takımı 76'da Ferran Torres'le 1-1'i buldu. Ancak 90+2'de yine Dallas sahneye çıktı ve Sarı-Lacivertliler'in galibiyet serisini 3 maça çıkaran golü attı.

Premier League'e bu sezon yükselen Şilili teknik direktör Marcelona Bielsa yönetimindeki Leeds United, City'yi bu sezon mağlup eden 4. takım oldu. Puanını 45 yapan Leeds hataya Liverpool'u ağırlayacak. 74 puanda kalan Manchester City bu sezon Premier League'deki 4 yenilginin 3'ünü kendi sahasında aldı.

Leeds United, Manchester City'yi son dakikada yıktı ile ilgili etiketler Manchester City leeds united premier league Marcelo Bielsa Stuart Dallas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.