LeBron James, NBA'de takım sahibi olmak istiyor

Liverpool'un yüzde 2'lik hissesinin sahibi konumundaki LeBron James, yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. Basketbolu bıraktıktan sonra NBA'de takım sahibi olmayı planlayan 36 yaşındaki süper yıldız, Michael Jordan'ın yolunda ilerliyor.

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, basketbolu bıraktıktan sonra tıpkı Michael Jordan gibi takım sahibi olmak istediğini açıkladı. Amerikan medyasına konuşan 36 yaşındaki basketbolcu yeteri kadar tecrübesi olduğunu belirterek, "Oyuna verecek çok şeyim var. Bu seviyede kazanmak için ne gerektiğini ve bir işi nasıl yöneteceğimi biliyorum. Amacım kendi NBA takımıma sahip olmak. Bunun er ya da geç gerçekleşeceğini biliyorsunuz" dedi.

ABD merkezli Fenway Sports Group (FSG) şirketine ortak olduğu haberlerini doğrulayan James "Ben ve ortağım Maverick Carter, bu şirketin bir parçası olan ilk siyahiler olacağız.  Sanırım bu oldukça havalı" ifadelerini kullandı.

FSG'nin bünyesinde Premier Lig ekibi Liverpool'un yanı sıra Amerikan Beyzbol Ligi takımı  Boston Red Sox bulunuyor. LeBron James, 2011 yılında da Liverpool'un yüzde 2'lik hissesini satın almıştı. NBA tarihinin en iyi oyuncusu olarak kabul edilen Michael Jordan ise NBA ekiplerinden Charlotte Hornets'ın sahibi konumunda...

LeBron James, NBA'de takım sahibi olmak istiyor ile ilgili etiketler LeBron James NBA Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.