LeBron James imzalı koleksiyon kartına rekor fiyat

NBA yıldızı LeBron James'in imzası olan bir basketbol koleksiyon kartı açık artırmada rekor fiyata satıldı. Açık artırmayı kazanan ismin ise San Francisco’da bulunan spor iletişimi şirketi Action Network’ün CEO’su Darren Rovell olduğu açıklandı.

Son dönemde basketbolcuların kullandığı spor ayakkabı ve formalara ilgi özellikle ABD’de artarken, tarihi bir rekor bugün açıklandı. ABD’de yapılan bir açık artırmada Los Angeles Lakers’ta kariyerine devam eden LeBron James’in fotoğrafının ve imzasının olduğu koleksiyon kartı tam 1.84 milyon dolara (yaklaşık 12 milyon TL) alıcı buldu.

LeBron James imzalı koleksiyon kartına rekor fiyat

35 yaşındaki basketbolcunun kartının sadece 23 adet üretildiği belirtilirken kartın durumunun “temiz” olduğu kaydedildi. Sözcü'de yer alan haberde yapılan açıklamada, “23 karttan 14’üncüsüne 26 gün süren açık artırmada 34 teklif verildi. Açık artırmayı kazanan ismin ise San Francisco’da bulunan spor iletişimi şirketi Action Network’ün CEO’su Darren Rovell olduğu açıklandı.

Upper Deck markasının ürettiği kartın açık artırma sürecinin 150 bin dolardan başladığı açıklandı. Mayıs ayında efsanevi basketbolcu Michael Jordan’ın maçta giydiği ve imzasının olduğu basketbol ayakkabısı 560 bin dolara alıcı bulmuştu.

LeBron James imzalı koleksiyon kartına rekor fiyat ile ilgili etiketler NBA Basketbol LeBron James satış Basketbol koleksiyon kartı açık artırma
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.