LeBron James bir kez daha tarihe geçti!

Amerikan Basketbol Ligi'nde Los Angeles Lakers, konuk ettiği Oklahoma City Thunder'ı 112-107 mağlup ederken geceye LeBron James damga vurdu.

NBA'de Los Angeles Lakers, yıldız oyuncusu LeBron James'in 'triple-double' yaptığı maçta Oklahoma City Thunder112-107'lik skorla geçti ve Batı Konferansı'nda 11. galibiyetine ulaşarak liderliğini sürdürdü.

LeBron James bir kez daha tarihe geçti!

Lakers'ta karşılaşmayı 25 sayı, 11 ribaund ve 10 asistle tamamlayan LeBron James, NBA'de yer alan 30 takımın tümüne triple-double yapan ilk oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı. Anthony Davis 34 sayı ve 7 ribaunt, Kentavious Caldwell-Pope 13 sayıyla skora destek oldu.

Bu sezon 8'inci kez kaybeden Thunder'da Dennis Schroder 31, Danilo Gallinari 25 sayı, Nerlens Noel ise 15 sayı ve 8 ribaunt üretti.

LeBron James bir kez daha tarihe geçti! ile ilgili etiketler LeBron James Los Angeles Lakers Oklahoma City Thunder triple-double Anthony Davis Batı Konferansı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.