İki yıldız da tarihe geçti!

NBA'de Dallas Mavericks'in Los Angeles Lakers'ı konuk ettiği mücadele, tarihi bir kapışmaya sahne oldu.

NBA'de Los Angeles Lakers, deplasmanda Dallas Mavericks'i normal süresi 103-103 biten ve uzatmaya giden maç sonunda 119-110 mağlup etti.

Konuk takımda LeBron James 39 sayı, 12 ribaund ve 15 asistlik triple-double performansıyla NBA tarihinde bir maçta 30+ sayı, 10+ ribaund, 15+ asist barajını aşan en yaşlı oyuncu unvanını elde etti. James'e takım arkadaşı Anthony Davis 31 sayı, 8 ribaundluk performansı ile destek oldu.

Dallas Mavericks'te ise Luka Doncic, 31 sayı, 13 ribaund ve 15 asistle triple double yapan isim oldu. Sloven basketbolcu bu performansıyla NBA tarihinde bir maçta 30+ sayı, 10+ ribaund, 15+ asist barajını aşan en genç oyuncu olmayı da başardı. Doncic'e takım arkadaşı Kristaps Porzingis 16 sayı, 9 ribaund yaparak katkı sağladı.

İki yıldız da tarihe geçti! ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Los Angeles Lakers
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.