LC Waikiki'nin sahibi kimdir? Nerelidir?

LC Waikiki'nin sahibi son günlerde yaptığı LGBT protestosu ile gündeme oturdu. Birçok kişinin tepkisini çeken LC Waikiki'nin sahibinin kim olduğu merak ediliyor.

LC Waikiki'nin sahibi LGBT protestosu ile Twitter'da boykot edilmeye başlandı. LC Waikiki'nin sahibi aldığı karara göre ürünleri üzerinde LGBT sembollerini çağrıştırabilecek semboller ve renkler satışa sunulmayacak. LC Waikiki'nin sahibi bu açıklamasından sonra tepki topladı. Peki tepkileri toplayan LC Waikiki'nin sahibi kim?

Fiyatlarındaki caziplik müşterilerini çekiyor. Yıllardır sahipleri hakkında çok konuşuldu. Ama kimliği bu gün ortaya çıktı. İyi Giyinmek Herkesin Hakkı felsefesi ile tam 23 ülkede 506 mağazada uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşılabilir modanın keyfini yaşatmaktadır. Kısa adı LCW( LC Waikiki) olan markayı 1985 yılında Fransa’da George Amoual kurulmuştur. Ama şuanki sahibi o değildir. Bir Türktür. Türkiye’deki LC Waikiki giyim sektöründe tüm dünyaya hizmet eden bir markadır. Şirketinin ismi Hawaii adasında yer alan Waikiki plajından ve Frsansıca’da “arkadaşlar” anlamında ki Les Copains kelimelerinin ilk harflerini alarak LC Waikiki olarak belirlenmiştir. Dünyada büyük bir marka olan ve yüksek satış cirolarına ulaşan LCW’yi 1991 yılında Taha Grup’un kurduğu Tema Tekstil’e Türkiye satış lisansını satın almıştır.

Böylece Türkiye’de özellikle orta kesim diye tabir edilen bütçe grubu için yaygın giyim markasından biri olmuştur. Bu gelişmenin ardından 1997 yılında dünyadaki tüm LC Waikiki ortakları şirketi satmaya karar verdiler. Bunun üzerine Tema Tekstil ismini Tema Mağzacılık A.Ş. olarak dünyadaki tüm LCW isimlerinin hakkını satın aldı. Böylece marka merkezi istanbul olan bir Türk markası haline geldi. Kim Kurdu : George Amoual LC Waikiki sahibi kim: Mustafa Küçük, Vahap Küçük, Halis Küçük, Şefik Yılmaz Dizdar, Leyla Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar, Pamir Güçlü Dizdar, Georges Amouyal, İsmail Hakkı Kısacık, Yalçın Çağlar, Murat Mısırlı, Muzaffer Mustafa İşçan, Muhammed Mazlum Yıldırım.

LC Waikiki'nin sahibi kimdir? Nerelidir?

MUSTAFA KÜÇÜK KİMDİR?

Forbes’ın bu sene 11.’sini düzenlediği Türkiye’nin en zengin kişileri listesi’ne göre ilk kez milyarder olan Mustafa Küçük, 1963 yılında Malatya Doğanşehir’de köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Kısıtlı eğitim imkanlarına rağmen bulunduğu ilçeden üniversiteyi kazanan 2 kişiden biri oldu. 1986 yılında, yüksek lisans eğitimi sırasında tanıştığı arkadaşının ailesinin 8 küçük makinelik atölyesinde iş dünyası ile tanıştı.

LC Waikiki'nin sahibi kimdir? Nerelidir? ile ilgili etiketler protesto LCW LGBT sahibi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.