Lazio Galatasaray maçı şifreli mi? Lazio GS maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu son maçında Galatasaray deplasmanda Lazio karşısına liderlik için çıkıyor. Bu sezon Avrupa’daki en başarılı temsilcimiz olan Lazio Galatasaray maçı şifresiz mi sorusunun yanıtı aramıyor. Peki, Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda liderlik için İtalyanların köklü kulüplerinden Lazio karşısına çıkıyor. İstanbul’daki ilk maçta rakibini 1-0 devirmeyi başaran sarı kırmızılılara grup liderliği için 1 puan bile yetiyor.

Olimpico’da 9 Aralık 2021 Perşembe akşamında saat 23.00’da başlayacak Lazio Galatasaray maçı Exxen ile birlikte şifresiz olarak CBC Sport kanalından canlı yayınlanıyor.

Grupta son maçında sahasında Marsilya’yı 4-2 deviren Galatasaray topladığı 11 puanla zirvede yer alırken deplasmanda Lokomotiv Moskova’yı 3-0 ile geçen Lazio’da topladığı 8 puanla 2. durumda bulunuyor.

Lazio Galatasaray maçı şifreli mi? Lazio GS maçı ne zaman, hangi kanalda?

İki takım arasında İstanbul’da oynanan grubun ilk maçını temsilcimiz Galatasaray sahasında 1-0 kazanmıştı.

Stat: Olimpico
Tarih: 9 Aralık 2021 Perşembe
Saat: 23.00
Yayın: Exxen & CBC Sport (Şifresiz)

Lazio Galatasaray Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar Listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Lazio Galatasaray maçı şifreli mi? Lazio GS maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Lazio Galatasaray UEFA Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.