Latin şarkıcı Ricky Martin sevenlerinin karşısına dizi projesiyle çıkacak

50 yaşındaki dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Apple TV Plus’ta gösterilecek komedi dizisi için kameraların önüne geçecek.

Grammy ödüllü Latin yıldız Ricky Martin, aktörlük kariyerine “Mrs. American Pie” dizisi ile devam edecek. Dizide Robert ismindeki baş karakteri canlandıracak olan Martin’in rol arkadaşları ise Kristen Wiig, Alison Janney ve Laura Dern.

Juliet McDaniel’in romanından uyarlanacak 10 bölümlük diziyi Abe Sylvia kaleme alacak. Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve yayınlanacağına ilişkin bilgi verilmedi.

Latin şarkıcı Ricky Martin sevenlerinin karşısına dizi projesiyle çıkacak

Martin en son American Crime Story’nin ikinci sezonu “The Assassination of Gianni Versace”de Antonio D’Amico’yu canlandırmıştı.

 

Latin şarkıcı Ricky Martin sevenlerinin karşısına dizi projesiyle çıkacak ile ilgili etiketler ricky martin Mrs. American Pie
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.