Latif Şimşek'i darp ettiren Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı

Millet İttifakı'nın ortaklarından Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, canlı yayında gazeteci Latif Şimşek’in üzerine yürüdü. Stüdyoda gerçekleşen saldırıda yayın kesilirken, Enginyurt daha sonra korumasına emir verip Şimşek'i darp ettirdi. Saldırıya ilişkin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Enginyurt ve korumasının saldırısı sonrası Latif Şimşek, Şişli Emniyeti'ne giderek suç duyurusunda bulundu.

tv100 programına konuk olan DP milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek ile yaşadığı gerilim sonrasında programa ara verilmişti. 

Program arasında Enginyurt'un korumasının Latif Şimşk'i darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Konuyla alakalı Cemal Enginyurt’un koruması hakkında gözaltı kararı verildi.

Latif Şimşek'i darp ettiren Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı

GÖZALTI VE SORUŞTURMA KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tv100 canlı yayınında yanındaki korumasıyla birlikte gazeteci Latif Şimşek'i darbeden Cemal Enginyurt ve koruması hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, "Soruşturma başlatılmış olup şüpheli hakkında gözaltı talimatı verilmiştir" denildi.

"İstanbul cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından, 06.09.2022 günü saat:22.00 sıralarında TV100 kanalında canlı yayın esnasında konuklarından milletvekili Cemal ENGİNYURT ve gazeteci Latif ŞİMŞEK’in arasında çıkan tartışma neticesinde, Milletvekili Cemal ENGİNYURT ile birlikte kanala gelen ve resmî bir görevi bulunmayan şüphelinin Latif ŞİMŞEK’i darp etmesi olayı ile ilgili müştekinin şikayeti üzerine soruşturma başlatılmış olup şüpheli hakkında gözaltı talimatı verilmiştir.

Milletvekili Cemal ENGİNYURT hakkında ise soruşturma evrakı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilecektir."

 

Latif Şimşek'i darp ettiren Cemal Enginyurt hakkında soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt Darp Gözaltı latif şişmek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.