Latif Şimşek'i darp eden Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal hakkında hapis istemi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TV100'de yayınlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu programda Cemal Enginyurt ile tartışan Gazeteci Latif Şimşek'i darbettiği için tutuklanan Emrah Topal hakkında hazırladığı iddianameyi tamamladı.

Tv100 ekranlarında gazeteci Latif ŞimşekCemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal tarafından darp edilmişti.

Konuyla alakalı süren soruşturmalarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.

5.5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede, olay anına ait kamera görüntüleri izleme ve çözümleme tutanağına göre, şüphelinin müştekiyi ensesinden kendisine doğru çekerek, sağ eli ile yumruk attığı, yüzüne tokat attığı ve vurmaya devam etmek istediği ancak araya diğer şahısların girdiği ifade edildi.

Soruşturma kapsamında dinlenilen tanıkların verdikleri ifadelerde, müştekinin beyanlarını doğruladıkları anlatılan iddianamede, şüphelinin ise olay anında aşırı tahrik edildiği ve öfkesine yenik düştüğü için fiziki müdahalede bulunduğunu beyan ettiğine yer verildi.

Stüdyoda Latif Şimşek'e saldıranın kimliği belli oldu. Latif Şimşek'e saldıran Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal suç makinesi çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı, Emrah Topal tutuklandı.

İddianamede, tüm dosya kapsamına göre şüphelinin olay günü müştekinin vücudunun çeşitli yerlerine vurarak "kasten yaralama", başkalarının da duyacağı şekilde sarf ettiği küfürlerle de "alenen hakaret" ve tehdit" suçlarını işlediği bildirildi.

İlgili kanun gereğince dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderildiği ancak yapılan uzlaştırma girişiminin olumsuz sonuçlandığı belirtilen iddianamede, şüphelinin "kasten yaralama", "alenen hakaret" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl 1 ay 15 günden 5 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

Latif Şimşek'i darp eden Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal hakkında hapis istemi! ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt Latif Şimşek emrah topal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.