Las Vegas'taki Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan maçta kavga çıktı

İspanya La Liga'nın başlamasına az bit zaman kala takımlar hazırlıklarına devam ediyor. Dünyanın en iyi 2 takımı olarak gösterilen Real Madrid ve Barcelona hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Türkiye saati ile 06.00'da başlayan mücadele yine her zamanki gibi nefes kesti. Maçın ilk yarısının sonlarına doğru yaşanan olay ise karşılaşmanın önüne geçti. Real Madrid'in yıldızı Vinícius Júnior'a yapılan sert faul sonrası saha bir anda karıştı.

Türkiye saati ile 06.00'da başlayan hazırlık karşılaşmasına sahada yaşanan kavga damga vurdu. Maç, Barcelona'nın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Amerikan futbolu takımı Las Vegas Raiders'ın stadı olan Allegiant Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Real Madrid-Barcelona maçının en ucuz bileti 346 Euro olduğu öğrenildi. 71 bin 835 kapasiteli statta açıklanan bilet fiyatları, 346 Euro ile 1000 Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Real Madrid - Barcelona maçı yine gergin geçti. Dostluk maçı olmasına rağmen kıran kırana geçen karşılaşmada sert fauller maça damga vurdu. Barcelona'nın maçı 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada 42. dakikada Vinícius Júnior'a yapılan sert faul sonrası saha karıştı. Hazırlık maçı olmasına rağmen bu kadar sert bir faulle durdurulan oyuncu ayağa kalktıktan sonra isyan etti.

Yapılan faulün ardından, maçın hakemini oyuncuları ayırmakta zorlandı. Barcelona'da Depay'ın yaşadığı bir pozisyonda, futbol dışında yaptığı müdahaleler sosyal medyaya damga vurdu. Depay'ın sert bir şekilde omuz atması, Vazquez'in Depay'ın sırtından tutup aşağı çekmesi izleyenleri şaşırttı.

Las Vegas'taki Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan maçta kavga çıktı ile ilgili etiketler Barcelona Real Madrid ABD İspanya las vegas
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.