Larry King Kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu ne?

Larry King hastaneye kaldırılması nedeni ile gündem oldu. Koronavirüs nedeni ile hastaneye kaldırılan Larry King’in hayatı ve sağlık durumu merak ediliyor. Sizler için Larry King kimdir ve sağlık durumu nasıl araştırdık.

Başarılı sunucu Larry King’in hastaneye kaldırılması sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz yıllarda sağlık problemleri ile sevenlerini korkutan sunucu Larry King daha önceden akciğer kanseri tedavisi geçirmiş ve 2019 yılında da inme geçirmişti. Sizler için Larry King’in hayatını ve sağlık durumunu haberimizde.

Larry King kimdir?

Larry King 19 Kasım 1933 yılında doğmuştur. Amerikalı televizyon ve radyo sunucusudur. 1985 yılından beri CNN'de yayınlanan Larry King Live adlı kendi programını sunmaktadır.

Larry King Kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu ne?

King şimdiye kadar 40.000'den fazla politikacı, sporcu, ünlü ve sunucu kişiyle gerçekleştirdiği röportajlarıyla ABD'nin en iyi röportajcısı ve sunucusu olarak kabul edilmiştir. ABD'nin en iyi program sunucusu olarak tanınmaktadır. Kariyeri boyunca bir kez Emmy, iki kez Peabody ve on kez Cable ACE ödülü kazanmıştır. Larry King 2010 yılında CNN'den ayrılmıştır ve Mayıs 2013'ten itibaren Russia Today (RT) televizyonunda program yapmaktadır.

Larry King sağlık durumu ne?

Yabancı kaynaklarda yer alan haberlere göre ünlü talk show sunucusunun uzun yıllar çalıştığı kurum olan CNN, Larry King'in bir haftadır koronavirüs nedeniyle hastanede olduğunu açıkladı. King'in Los Angeles'ta bulunan Cedars-Sinai tıp merkezinde olduğu düşünülüyor.

2019'da inme geçirmişti!

ABC News de King'in yakın bir aile kaynağından "Larry son yıllarda çok fazla sağlık sorunuyla uğraştı. Bununla da sıkı bir şekilde savaşıyor" ifadelerini aktardı. King, 2017 yılında akciğer kanseri tedavisi gördüğünü açıklamıştı. Ünlü talk show yıldızı 2019'da da bir inme geçirmişti.

Kariyerine radyoculukla başlayan King, emekli olana kadar 25 yıl boyunca CNN'de yaptığı programla kablolu televizyonun en yüksek reyting ve ücret alan sunucusu olmuştu.

Larry King Kimdir? Kaç yaşında? Sağlık durumu ne? ile ilgili etiketler Larry king kimdir kaç yaşında sağlık durumu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.