Lara Tümer ile 3 ay önce evlenen Selahattin Paşalı baba oldu

Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle hafızalara kazınan 32 yaşındaki oyuncu Selahattin Paşalı geçtiğimiz Nisan ayında sosyal medya fenomeni Lara Tümer ile dünyaevine girmişti. 3 ay önce hayatını birleştiren çiftin 'Leyla Pera' adını verdikleri kızları bugün dünyaya geldi.

Aşk 101, Leke, Babil ve Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Selahattin Paşalı yaklaşık 2 yıl birliktelik yaşadığı ve 7 aylık hamile olan sevgilisi Lara Tümer ile Nisan ayında evlenmişti. Çift bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadı.


Eşi ve kızıyla birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını paylaşan Lara Paşalı müjdeli haberi bu sözlerle duyurdu: "İsmimizi 'anne' ve 'baba' olarak değiştirdik... Ailemize hoş geldin Pera'm... Seni seviyoruz"


KIZLARININ ADINI 'LEYLA PERA' KOYDULAR

Paşalı, çocuğunun adını rol aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden esinlenerek koymuştu. Paşalı, "Çok heyecanlı ve mutluyum. Çok güzel bir yıl geçiriyorum. Bebeğin ismi Leyla Pera Paşalı olacak inşallah" diye konuşmuştu.

Lara Tümer ile 3 ay önce evlenen Selahattin Paşalı baba oldu

Lara Tümer ile 3 ay önce evlenen Selahattin Paşalı baba oldu - Resim : 2

Lara Tümer ile 3 ay önce evlenen Selahattin Paşalı baba oldu - Resim : 3

 

Lara Tümer ile 3 ay önce evlenen Selahattin Paşalı baba oldu ile ilgili etiketler Selahattin Paşalı Lara Tümer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.