Lalin ne demek? Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çifti bebeğine Lalin ismini koyacak!

Lalin ne demek? Lalin isminin anlamı nedir merak ediliyor. Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bebeğine ne isim koyacağı belli oldu. Gün boyu sosyal medyada konuşulan bebeğin ismi Lalin olacak. Peki, Lalin ne anlama geliyor?

Lalin ne demek? Lalin isminin anlamı nedir? Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin beklediği bebeğin ismi nihayet belli oldu. Lalin bebeğin ismi intenette araştırılıyor. İşte detaylar.

LALİN NE DEMEK?

Eski dilde parlak kırmızı anlamına geliyor. Aynı zamanda Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı anlamlarını taşıyor.

LALİN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Lalin ismi, sanatsal yönleri olan kabiliyeti yüksek naif ve yetenekli kişiliği ifade eder. Ayrıca hassas, duygusal sezgisel ve sanatçı bir kişilik anlamını taşır.

İsmin kökeni: Türkçe, Arapça, Farsça.

Lalin ne demek? Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çifti bebeğine Lalin ismini koyacak! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu lalin ne demek lalin isminin anlamı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.