Laleli’de tramvay ile tur otobüsü çarpıştı!

Laleli Aksaray istikametinde ilerleyen tramvay ile U dönüşü yapmak isteyen Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza nedeniyle işlerine gitmek isteyen vatandaşlar yürümek zorunda kalınca, yolda yoğun kalabalık oluştu.

Laleli Aksaray istikametinde ilerleyen tramvay ile kural ihlali yaparak U dönüşü yapmak isteyen Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü çarpıştı.

Laleli’de tramvay ile tur otobüsü çarpıştı!

Çarpışmanın etkisiyle tramvay raydan çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otobüste bir yolcu bulunurken, tramvayda olan vatandaşlar, büyük panik yaşadı. Kazada can kaybı yaşanmazken, tramvayda bulunanlar tahliye edildi.

Laleli’de tramvay ile tur otobüsü çarpıştı! - Resim : 2

Kaza nedeniyle işlerine gitmek isteyen vatandaşlar yürümek zorunda kaldı. Yusufpaşa, beyazıt arası tramvay seferleri durdu. Tramvayı kaldırma çalışmaları devam ediyor. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

ÇARPIŞMA ANI KAMERADA

Tramvay ile U dönüşü yapmak isteyen Bulgaristan plakalı yolcu otobüsünün çarpışma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüsün U dönüşü yaptığı ve tramvayın çarptığı görülüyor. Vatandaşların da şaşkınlık yaşadığı görülüyor.

İHA

 

Laleli’de tramvay ile tur otobüsü çarpıştı! ile ilgili etiketler tramvay Otobüs kaza tur otobüsü laleli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.