"Laiklik elden gidiyor" diyen amca miting yaptı!

Bir sokak röportajı sırasında "Laiklik elden gidiyor" sözleri ile sosyal medyanın gündemine oturan "kürtaj dede" lakaplı Süleyman Çakır şimdi de miting yaptı. AK Parti'nin seçim standına gelen Çakır'ın, mikrofonu kapıp mitingdeymiş edası ile yaptığı konuşma tekrar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul Üsküdar'da 24 Haziran seçimleri ile ilgili sokak röportajı sırasında söylemleri ve "laiklik elden gidiyor" tepkisi ile gündeme gelmişti Süleyman Çakır. 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Kendisi ile yapılan röportaja bir kadının karışmasıyla, yaşlı adam öfkelenmiş, verdiği tepki sırasında "Röportaj" yerine "Kürtaj yapıyor burada" sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.

AK PARTİ STANDINDA KONUŞTU

Bu nedenle "Kürtaj dede" olarak anılan Süleyman Çakır'ın, bu kez AK Parti standında mitingdeymişcesine yaptığı konuşma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çakır, çevresinde duran vatandaşlara seslenirken, "Sabaha kadar namaz kıl, eğer dört ayaklı domuz eti yiyen emperyalist hainin razı olduğu mühürü vurursan, ne namazı ne orucu, gitti, gitti…" diye belirtti.

"OYUNA GELMEYELİM"

"Vallahi oyuna gelmeyelim" diyen Çakır, "Daha önceki bir Cumhurbaşkanı vardı, işine geleni imzaladı, işine gelmeyeni imzalamadı, o hain de gitti" dedi.

"Laiklik elden gidiyor" diyen amca miting yaptı! ile ilgili etiketler Üsküdar kürtaj dede laiklik elden gidiyor süleyman çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.