Laf Sokmadan Duramayan 3 Burç

Burçlar konusunda her gün yeni bir astrolojik bir bilgi ortaya çıkıyor. Özellikle her bir burcun kendine has karakteristik bir özelliği olduğu bilinliyor. Gündelik hayatında birçok kimseyle münakaşaya giren ve dahası laf sokmadan duramayan kişilerin burçları da ortak. İşte Laf sokmadan duramayan 3 burç...

Astrolojiye inananlar bilirler ki burçlar kuşağında her bir burcun kendine özel bazı özellikleri vardır. Bazı durumlarda ön plana çıkan bu özellikler arasında laf sokmak da var şüphesiz. Biz de laf sokmadan duramayan burçları sizler için araştırdık.

BALIK BURCU: Duygusallığı ile bilinen Balık burcu çoğu kez dertlerini içine atmasıyla bilinse de fırsatını yakaladığı anda laf sokan burçların başında geliyor.

YENGEÇ BURCU: Sosyal hayatı pek bir aktif olan Yengeç burcu insanı, bu yoğunluk ve ilişkiler ağında asla kendini kaybetmiyor. Adeta pusuya yatmış bekleyen Yengeç, unutmaması ve kindar olmasıyla da laf sokma yarışında burçlar arasında kendisine hatırı sayılır bir yer edinmiş durumda.

BAŞAK BURCU: Detaycı, titiz ve dikkatli olan Başak Burcu hem kadını hem de erkeğiyle lafı gediğine koyma konusunda uzmandır. Öyle fırsat kollamasına da gerek kalmayan başak, öyle bir laf sokar ki bunu hissetmez tabiri caizse ruhunuz duymaz.

Laf Sokmadan Duramayan 3 Burç ile ilgili etiketler laf sokan burçlar burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.