Lady Gaga'nın köpekleri kaçırıldı! Getirene 500 bin dolar

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın Fransız buldoğu cinsi köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevli silahla vuruldu, iki köpeği ise kaçırıldı.

Los Angeles'ta bulunan Hollywood'da Lady Gaga'nın köpeklerini dolaştırmaya çıkaran görevli Ryan Fischer, bir şüphelinin yarı otomatik silahını ateşlemesi sonucu yaralandı. Bunun üzerine Ryan Fischer hastaneye kaldırıldı.

Gerçek adı Stefani Germanotta olan ancak Lady Gaga ismini kullanan sanatçı, Koji ve Gustav adındaki çalınan iki köpeğini geri getireceklere 500 bin dolar ödül vereceğini açıkladı. Olay sırasında kaçan üçüncü köpek Miss Asia, daha sonra polis tarafından bulundu.

Lady Gaga

Lady Gaga'nın köpeklerinin saldırıda kasıtlı olarak mı hedef alındığı bilinmiyor.

Fransız buldoğu cinsi köpekler ABD'de 2-10 bin dolar arası bir fiyatla satılıyor. Lady Gaga'nın ise köpeklerine çok düşkün olduğu biliniyor.

Lady Gaga'nın köpekleri kaçırıldı! Getirene 500 bin dolar ile ilgili etiketler Lady Gaga
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.