Lady Gaga'dan tecavüz itirafı!

Stefani Joanne Angelina Germanotta adıyla da bilinen 35 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, 19 yaşındayken bir müzik yapımcısının tecavüzü sonrası hamile kalmasıyla yaşadığı psikolojik çöküş süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Gaga, paranoya halinin uzun yıllar boyu devam ettiğini söyledi.

Bir müzik yapımcısı tarafından defalarca cinsel istismara uğradığını ve o sıralarda 19 yaşında olduğunu ilk kez 2014 yılında kamuoyuyla paylaşan ABD'li şarkıcı Lady Gaga, "Bana defalarca tecavüz eden prodüktör, sürekli kustuğum ve rahatsız olduğum için hamile halimle beni bir köşeye attı" dedi.

Lady Gaga'dan tecavüz itirafı!


'TÜM MÜZİK KAYITLARIMI YAKAYACAKLARINI SÖYLEDİLER'

Yıllar sonra 'psikotik bir kırılma yaşadığını' ve bu durumun kendisini paranoyaya ittiğini söyleyen şarkıcı, "19 yaşındaydım ve bir işte çalışıyordum. Bir yapımcı bana 'Elbiselerini çıkar' dedi. Hayır dedim ve odadan ayrıldım. Bu sefer de bana henüz başında olduğum kariyerimi ve tüm müzik kayıtlarımı yakacaklarını söylediler. Cinsel taleplerini sonlandırmadılar ve ben o sıra dondum. Hatırlamıyorum bile" ifadelerini kullandı.

Lady Gaga'dan tecavüz itirafı! - Resim : 2

'O KİŞİYLE BİR DAHA YÜZLEŞMEK İSTEMİYORUM'

Kendisine tecavüz eden kişinin adını asla vermeyeceğini dile getiren 35 yaşındaki olan dünyaca ünlü pop sanatçısı, "Bu #MeToo hareketini anlıyorum, bazı insanların bunu açıklamakta rahat hissetmesini de anlıyorum ama ben rahat değilim ve o kişiyle bir daha yüzleşmek istemiyorum. İyileşmem 2.5 yıl sürdü" diye devam etti.

Lady Gaga'dan tecavüz itirafı! - Resim : 3

OSCAR ÖDÜLÜNÜ ALIRKEN DE SÖYLEMİŞTİ

Lady Gaga, tecavüz olayının ardından yaşadığı psikolojik rahatsızlığının yıllar sonra da devam ettiğini ve 2019'da 'A Star Is Born' adlı film için Oscar ödülünü aldığı zaman bile sürdüğünü söyledi.

'KİLİTLİ KAPILAR ADINDA DEFALARCA KEZ CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIM'

Olayın ardından yaşadığı paranoya halinin uzun yıllar peşinin bırakmadığını ve bu yüzden birçok etkkinliğini iptal etmek zorunda kaldığını söyleyen Lady Gaga, "Bana ait olan vücudumu hissedemiyordum. Haftalarca hasta oldum, kustum, acı duydum. Sonrasında anladım ki yaşadığım acı, tecavüzcümün beni yıllar önce hamile bir şekilde bir köşeye attıktan sonra yaşadığım acıyla aynıydı. O stüdyonun içinde, kilitli kapılar ardında defalarca cinsel istismara uğradığımı hatırladım."

 

 

Lady Gaga'dan tecavüz itirafı! ile ilgili etiketler Lady Gaga Tecavüz cinsel istismar Şarkıcı a star is born ABD'li şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.