Lady Gaga onları ayırdı! 

Ünlü oyuncu Bradley Cooper ve Victoria's Secret modeli Irina Shayk, Lady Gaga yüzünden ilişkilerine son verdi. Cooper ve Gaga'nın beraber oynadığı 'A Star Is Born' filminden sonra Shayk, Cooper'ın ona ilgi göstermediğini söyledi.

Bradley Cooper ve Irina Shayk'ın dört yıl süren ilişkisinin aniden bitmesi herkesi şaşırttı. Shayk, Cooper film çekilirken ilişkide hiçbir şey hissetmiyormuş gibi davrandığını ve ayrılığa onun sebep olduğunu belirtti.  

Lady Gaga onları ayırdı! 

''Yanımdayken aslında orada değilmiş gibi hissediyordum...'' 

Lady Gaga onları ayırdı!  - Resim : 2

Cooper ve Gaga'nın yakınları, ikilinin arasında romantik bir ilişki olmadığını ve hatta çok yakın arkadaş olduklarını açıkladı.  

Lady Gaga onları ayırdı!  - Resim : 3

Kaynaklara göre, 'A Star Is Born' filminden sonra Cooper ve Shayk'ın ilişkisi kötüye gitmeye başladı ve birbirlerine bakış açıları tamamen değişti. 

Lady Gaga onları ayırdı!  ile ilgili etiketler Lady Gaga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.