Lady Amelia, üstsüz güneşlenirken yakalandı!

İngiliz kraliyet ailesinin en güzel üyesi olarak görülen Lady Amelia, plajda üstsüz güneşlenirken görüntülendi. Genç Lady, üstsüz görüntülenmesine rağmen rahat tavırlarından vazgeçmedi.

İbiza tatilinde görüntülendiğini bile bile üstsüz güneşlenmekten çekinmeyen genç kraliyet üyesi kendisini görüntüleyen gazetecelere sadece dil çıkardı. Arkadaşlarıyla saatlerle güneşlenen genç leydi, üstsüz denize girdi ve yemek yedi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere dil çıkaran Lady Amelia Kraliyet'ten gelecek eleştirileri de önemsemeyecek gibi duruyor.

'KRALİYETİN EN GÜZEL ÜYESİ' OLARAK GÖRÜLÜYOR

Leydi Amelia, Kraliçe Elizabeth'in kuzeni Prens Edward'ın torunu. Ayrıca Prens Harry ve Prens William'ın da uzaktan kuzeni olan Leydi Amelia, Edinburgh Üniversitesi'nde Fransızca ve İtalyanca eğitimi görüyor. 2016 yılında bir dergiye kapak olduktan sonra ünlenen genç kadın, 'Kraliyetin en güzel üyesi' olarak anılıyor.

Lady Amelia, üstsüz güneşlenirken yakalandı!

İNGİLİZ BASINI GENÇ LADY'İ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kraliyet üyesi Leydi Amelia Windsor, sosyal medya hesabı Instagram'da yaptığı paylaşımlarla da İngiliz basınının gündeminde. Instagram hesabından gündelik yaşamından kesitler paylaşan Windsor'un binlerce takipçisi bulunuyor.

Lady Amelia, üstsüz güneşlenirken yakalandı! - Resim : 2

Lady Amelia, üstsüz güneşlenirken yakalandı! - Resim : 3

Lady Amelia, üstsüz güneşlenirken yakalandı! ile ilgili etiketler Çıplak Lady Amelia üstsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.