La Liga'da El Clasico heyecanı! Kazanan lider: Real Madrid, Barcelona'yı konuk ediyor...

İspanya La Liga'nın 9'uncu haftasında Real Madrid sahasında Barcelona'yı konuk edecek. Ligde şu ana kadar yenilgi yüzü görmeyen iki takım da aynı puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Peki, Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

El Clasico'yu kazanan taraf liderlik koltuğunu da devralacak. Ev sahibi Real Madrid, 8 maçta rakip ağları 19 kez havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü. Barcelona ise şu anda ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı durumunda. Xavi ve öğrencileri, 8 maçta 20 gol atarken, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. İşte, Real Madrid-Barcelona maçı hakkında bilgiler...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 8. haftasında Barcelona, sahasında oynadığı maçta Celta Vigo'yu 1-0 yenerek, averajla liderliğini korumuştu.

Barcelona averajla liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken, Real Madrid ise ikincilikte kaldı.

La Liga'da El Clasico heyecanı! Kazanan lider: Real Madrid, Barcelona'yı konuk ediyor...

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Real Madrid-Barcelona Maçı 16 Ekim Pazar günü yapılacak. Ligin 9. haftasında 16 Ekim Pazar günü Barcelona deplasmanda Real Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Saat 17.15'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

 

 

La Liga'da El Clasico heyecanı! Kazanan lider: Real Madrid, Barcelona'yı konuk ediyor... ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona La Liga Derbi El Clasico
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.