La Liga devi Real Madrid'den ayrılan Isco Alarcon, Sevilla ile anlaşma sağladı

La Liga ekiplerinden Real Madrid ile olan sözleşmesini tamamlayan ve takımdan ayrılan İspanyol orta saha oyuncusu Isco Alarcon'un yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcu Sevilla'ya transfer oldu. Tam 9 sezon Real Madrid forması giyen 30 yaşındaki Isco Alarcon, Madrid ekibiyle çıktığı 353 maçta 53 gol 52 asistlik katkı sağladı.

İspanya Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Isco ile prensip anlaşmasına vardı.

İspanyol kulübü sosyal medya paylaşımında, "Isco ile sözleşme imzalamak için prensipte anlaşmaya vardık" duyurusunu yaptı.

30 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, geçen sezon Real Madrid formasıyla 17 maçta forma giyerken 2 gol kaydetmişti. Isco'nun adı daha önce Türk takımları ile de anılmış ancak yıldız oyuncunun maliyetinin yüksek bulunduğu ifade edilmişti.


La Liga devi Real Madrid'den ayrılan Isco Alarcon, Sevilla ile anlaşma sağladı ile ilgili etiketler Sevilla Real Madrid İspanya La Liga isco
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.