Luka Doncic, Clippers'ı bir kez daha üzdü

NBA'de normal sezonu 5. sırada tamamlayan Dallas Mavericks, "şampiyonluk adayı" Los Angeles Clippers'ı rakip sahada oynadığı 2 maçta da mağlup ederek paly-off çeyrek final serisinde 2-0 öne geçti. Mavericks'in Sloven yıldızı Luka Doncic, yine maça damgasını vurdu.

NBA'de play-off heyecanı dün gece oynanan 2 maçla devam etti. Batı Konferansı'ndaki 4-5 eşleşmesinde Los Angeles Clippers'ı ilk maçta mağlup eden Dallas Mavericks, 2. maçı da kazanmayı başardı ve evine 2-0 önde döndü.

Şampiyonluk adaylarında Clippers, ilk maçı 103-113 kaybetmişti. Staples Center'da 2. maçı kazanıp Dallas'a 1-1'le gitmek isteyen Tyron Lue'nın takımı bu kez de 121-127 mağlup oldu. Şampiyonluk adayları arasında gösterilen Kawhi Leonard ve Paul George'lu Clippers, geçen sezon 5 maçta elediği rakibi karşısında yine zor durumda...

Mavericks'in altın çocuğu Luka Doncic, 39 sayı-7ribaund-7asistle oynadı. 22 yaşındaki yıldız, ilk 8 play-off maçında 250 sayı, 70 asist ve 70 ribaund barajını geçen NBA tarihindeki ilk oyuncu olarak kayıtlara geçti.

İlk maçta da oldukça etkili olan Tim Hardaway Jr. 28 sayıyla oynadı. Yıldız guard, maçın son bölümünde yolladığı üçlükle galibiyette önemli rol oynadı. Letonyalı pivot Kristaps Porzingis ise 20 sayıyla oynadı. Kawhi Leonard'ın 41 sayısı Clippers'a yetmedi.

LAKERS SERİYİ 1-1'E GETİRDİ

Batı'nun 2-7 eşleşmesinde ise Los Angeles Lakers deplasmanda Phoenix Suns'ı 109-102 mağlup ederek seriyi 1-1'e getirdi. Son şampiyon Lakers'ta All-Star forvet Anthony Davis 34 sayı, 10 ribaund ile "double-double" yaptı. Alman guard Dennis Schröder 24, süpe yıldız LeBron James ise 23 sayıyla maçı tamamladı. Devin Booker'ın 31 sayısı ürettiği Arizona ekibi, saha avantajını kaptırmış oldu.

Luka Doncic, Clippers'ı bir kez daha üzdü

Luka Doncic, Clippers'ı bir kez daha üzdü ile ilgili etiketler NBA Dallas Mavericks Los Angeles Clippers Luka Doncic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.