La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu

İlk bölümü 2 Mayıs 2017'de Netflix'te yayınlanan ve dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine ulaşan La Casa De Papel dizisinde canlandırdığı 'Tokyo' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran İspanyol oyuncu Ursula Corbero zaman içindeki değişimiyle gündem oldu. La Casa De Papel'de kısa saçlı haliyle izleyici karşısına çıkan Ursula Corbero saçlarını uzattı. 33 yaşındaki yetenekli oyuncunun yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu.

İspanya yapımı Netflix dizisi La Casa Da Papel'deki Tokyo rolüyle uluslararası şöhrete kavuşan 33 yaşındaki oyuncu Ursula Corbero yeni görüntüsüyle sosyal medyayı adete yıktı geçti.

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu


YENİ PROJESİ İÇİN SAÇLARINI UZATTI

Kısa saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz oyuncu bu kez uzun saçlı haliyle hayranlarının karşısına çıktı. Yeni projesi için uzun zamandır kısa kullandığı saçlarını uzatan Corbero, son görüntüsünü 23 milyon takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Görenlerin tanımakta güçlük çektiği genç oyuncuya hayranları beğeni yağmurdu yağdırdı.

Netflix'te yayınlanacak yeni projesi için imaj değiştiren güzel oyuncu, "Rosa Peral. Yolculuk başlasın" notuyla yayınladığı son paylaşımı saatler içinde 1 milyona yakın kullanıcı tarafından beğenildi.

 

İşte Ursula Corbero'nun son görüntüsü...

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu - Resim : 2

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu - Resim : 3

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu - Resim : 4

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu - Resim : 5

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu - Resim : 6

Ursula Corbero Hakkında: 
Ursula Corbero, 11 Ağustos 1989; Barselona, İspanya doğumludur. Çocukluk yıllarında reklam filmlerinde oynayan Corberó; 2002 yılında, 13 yaşındayken, ilk kez bir televizyon dizisinde rol almıştır. 2008-2011 yılları arasında yayınlanan Física o Química dizisinde canlandırdığı Ruth Gómez karakteri ile dikkat çekmiştir. 2015 yılında vizyona giren Cómo Sobrevivir a una Despedida adlı komedi filminde başrol oyuncusu olmuştur. 2017 İspanya yapımı La casa de papel dizisinin Netflix'te yayımlanmasıyla birlikte uluslararası şöhrete kavuşmuştur.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superhaber Magazin (@superhabermagazin)'in paylaştığı bir gönderi

 

La Casa de Papel'in Tokyo'sunu görenler tanıyamıyor! Ursula Corbero yenilediği imajıyla bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler La casa de papel ursula corbero tokyo imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.