La Casa De Papel Türkiye geliyor! Berlin'in hikayesine Türk oyuncular da dahil oluyor!

Tüm dünyada fırtınalar koparan İspanyol dizi La Casa De Papel beşinci ve final sezonuyla Netflix'te yayınlanıyor. Ancak son iddia özellikle Türk izleyicileri heyecanlandırdı. İddiaya göre Berlin'in başrolde olduğu La Casa De Papel Türkiye çekiliyor.

La Casa De Papel ana hikayesi son buldu. Ancak tüm dünyada ilgi görmeye devam eden dizinin içinden yeni bir dizi devşiriliyor. Projenin devam niteliğinde olacak yeni hikayede başrol Berlin olacak. Berlin'in hikayesinin bir kısmı İstanbul'da çekiliyor.

Netflix, La Casa De Papel'den vazgeçmiyor. Final yapması sonrası karakterler üzerinden yeni bir dizi çıkarmayı planlayan yönetim La Casa Papel Türkiye ile atağa geçmeyi planlıyor.

La Casa De Papel'den çıkarılacak yeni dizinin ana karakteri Berlin olacak. Berlin'in hikayesinin anlatılacağı yeni La Casa De Papel Türkiye'nin bir kısım çekimleri İstanbul'da yapılacak. Resmi açıklama yapıldı.

La Casa de Papel Ödül Kazandı - InStyle Türkiye

Dünyaca ünlü dizinin Türk izleyicilere olan ilgisi malum. Birçok karakter Türkiye'ye gelerek hayranları ile buluşmuştu. okyo’yu canlandıran Ursula Corbero konuşmasında “Aranızda yaşayan İstanbul karakterine selam olsun” demişti. Corbero’nun bu cümlesi Türkiye’de çekilecek bölümlere ve dizide yer alacak “İstanbul” karakterine gönderme olarak yorumlandı.

La Casa de Papel'e 4 yeni şehir ismi (3 karakter daha katıldı) | NTV

Şimdi akıllardaki en önemli soru işareti bu iddianın gerçek olup olmadığı. Ve gerçekse İstanbul çekimlerinde hangi Türk oyuncuların yer alacağı...

La Casa De Papel Türkiye geliyor! Berlin'in hikayesine Türk oyuncular da dahil oluyor! ile ilgili etiketler La casa de papel la casa de papel türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.