La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl

Önceki sezonlarda sisteme karşı olan bir düşünce ile soygunları gerçekleştiren ekip, bu sezon sistemin istediğini yapmak zorunda kalacak. Dizinin yeni sezonda gizli teşkilattan aldıkları emir doğrultusunda Ayasofya gireceği ve burada yer alan gizli hazineyi bulmaya çalışacağı konuşuluyor.

La Casa De Papel ülkemizde ve dünyada oldukça fazla sevildi. Dünyayı etkisi altına alan dizi özellikle ilk sezondan itibaren sezon bittiğinde yeni sezonu ne zaman başlayacak diye sabırsızlıkla beklendi. Konu itibari ile bir soygunu ele alması ve soygun sırasında muhteşem planları ile öne çıkan profesör ve arkadaşlarının inanılmaz bağlılığını farklı bir gözle ekrana getiriyor.

Gizli Örgüt ve Sistem Bu Sefer Soygunu Destekleyecek

Önceki sezonlarda sisteme karşı olan bir düşünce ile soygunları gerçekleştiren ekip, bu sezon sistemin istediğini yapmak zorunda kalacak. Dizinin yeni sezonda gizli teşkilattan aldıkları emir doğrultusunda Ayasofya gireceği ve burada yer alan gizli hazineyi bulmaya çalışacağı konuşuluyor. Bulunan hazinenin kimlere teslim edildiği ve canlı şekilde yakalanmadan bu işin altından kalkabilmesi gerekiyor.

La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl

Konusu oldukça farklı ve günümüzü ele alan bir yapıya sahip olması tüm sezonların da üzerinde izleyici kitlesine ulaşması bekleniyor. Tabi bu konuşulan senaryo ve kısa süre içerisinde yeni sezon ile ilgili tüm detayların şekillenerek sosyal medyada paylaşılması bekleniyor. Dizinin Ayasofya da çekiliyor olması dizinin Türk izleyicileri açısından daha da bir önem arz etmesi nedeni ile daha çok kişi tarafından izleneceği bekleniyor.

La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl - Resim : 2

Ayasofya’da Çekilecek

Önceki sezonların dışında bu sezon iki farklı mekanda gerçekleşecek bir soygun olacak. İngiltere de başlayan soygun sonrasında ülkemizde bulunan Ayasofya da son bulacak. Ayasofya'nın Cami stadüsüne geçmesinden sonra kutsal kasenin İngiltere'ye kaçırılmasını konu alıyor. Önceki bölümlerde devletin karşısında ve sistemin karşısında duran profesör ve arkadaşlarının bu sezon tam tersine devlet tarafından desteklenerek Ayasofya soygununu gerçekleştirecek.

La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl - Resim : 3

La Casa De Papel'i Nerde İzleyebilirsiniz?

Günümüzde milyonlarca kullanıcı olan Netfilx platformundan sizde düşük ücret ile diziyi izleyebilirsiniz. Daha önce diziyi izlemediyseniz birçok dizi severin önerdiği diziler arasında yer alan La Casa De Papel yeni sezonunun ne zaman çıkacağı da hep merak konusu olmuştu. Gelen haberler doğrultusunda La Casa De Papel 5 sezon Türkiye'de çekileceği ve çok özel konusu ile önceki sezonlardan çok daha etkili olacağı söyleniyor. Türkiye'den İngiltere'ye uzanan soygunun genel bilgileri henüz bilinmiyor ancak dizi de bir Türki oyuncusunun da yer alacağı söyleniyor.

La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl - Resim : 4

Dizide Türk Oyuncu Da Yer Alacak! Kim Bu Oyuncu

La Casa De Papel bir soygunun nasıl kusursuz bir planla yapılabileceğini bize farklı bir bakış açısı ile sunmuş nadir ve özel diziler arasında yer alıyor. Yeni sezonun Türkiye de çekileceği ve dizi de yer alacak Türk oyuncunun kim olacağı henüz bilinmiyor. Ancak sosyal medyada bunla ilgili çok bilgi geçiyor. Bu oyuncular arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Arduç, Tolgahan Sayışman gibi önemli isimlerden birinin kadroda yer alacağı konuşuluyor.

La Casa De Papel Senaryosu Basına Sızdı! Senaryo da Türkiye'nin Bir İli de Var! İşte O İl ile ilgili etiketler la caste papel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.