La Casa De Papel Dizisinin Berlin’i Pedro Alonso Türkiye’ye Geliyor! Hayranları Büyük Merakta!

İlgiyle izlenen La Casa de Papel'in Berlin'i Türkiye'ye geliyor. Canlandırdığı Berlin karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu Pedro Alonso O'choro, yeni yayınlanan Filipo'nun Kitabı için 14 Ekim’de kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İlgiyle izlenen La Casa de Papel'in Berlin'i Türkiye'ye geliyor. Canlandırdığı Berlin karakteriyle çok konuşulan ünlü oyuncu Pedro Alonso O'choro, yeni yayınlanan Filipo'nun Kitabı için 14 Ekim’de kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Epsilon yayınevinin konuğu olarak Türkiye'ye gelecek olan ünlü oyuncunun yazar yönüde hayranlarından tam not aldı. 

Epsilon Yayınevi'nin Konuğu Olarak Geliyor

Berlin karakterine hayat veren başarılı oyuncu, yeni kitabının tanıtım etkinlikleri kapsamında ilk olarak 14 Ekim'de Köprü Atölye Kitap Kulübünün önderliğinde gerçekleşecek olan etkinliği internet üzerinden yapılacak.

İnternet ortamında canlı yayınlanacak olan etkinlikte Filipo'nun Kitabı'nın bilinmeyenleri konuşulacak. Kitabında ruh göçü yani beden değişimini anlatan yazar; farklı bir anlatım tekniğiyle yazdığı eserini okurlarına anlatacak.

La Casa De Papel Dizisinin Berlin’i Pedro Alonso Türkiye’ye Geliyor! Hayranları Büyük Merakta!

Filipo'nun geçmişe dönük yaptığı yolculukta kendisini Romalı bir askerin bedeninde buluyor. Mistik ögelerin çokça yer aldığı eser reenkarnasyonu da ayrıntılı bir şekilde aktarmış. Ruh göçünü güçlü kalemiyle hikayeleştiren yazar şimdiden çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Romalı Asker Filipo Türkiye'deki Okurlarıyla Buluşuyor

Epsilon yayınevinin konuğu olarak Türkiye'ye gelecek olan yazar Pedro Alonso O'choro 14 Ekim'deki etkinlikten iki gün sonrada imza günüyle hayranlarıyla bir araya gelecek. 16 Ekim'de öncelikle saat 12.00-14.00 aralığında İstinye Park D&R' da kitaplarını imzalayacak.

La Casa De Papel Dizisinin Berlin’i Pedro Alonso Türkiye’ye Geliyor! Hayranları Büyük Merakta! - Resim : 2

Ardından 17 Ekim Pazar günü saat 12.00-14.00 aralığında Akasya Acıbadem D&R' da yer alacak ünlü oyuncu ve yazar burada da hayranlarıyla buluşacak. Akasya Acıbadem'de kitaplarını imzalamaya devam edecek.

Yoğun bir Türkiye programı olan yazarın; Filipo'nun Kitabı adlı eserinin bütün bilinmeyenlerini okurlarıyla paylaşacağı bu etkinlik Epsilon yayınevinin katkılarıyla gerçekleşecek. 

14 Ekim'de ilk olarak İnstagram üzerinden canlı yayın etkinliği yapacak olan ünlü oyuncu ve yazar Köprü Atölye Kitap Kulübünün konuğu olacak. Katılmak isteyen okur severlerin İnstagram üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.

La Casa De Papel Dizisinin Berlin’i Pedro Alonso Türkiye’ye Geliyor! Hayranları Büyük Merakta! ile ilgili etiketler Berlin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.