La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle!

Dünyada hayranlıkla izlenen La Casa De Papel heyecan dolu dakikaları ile izleyicileri ekranları başına kilitliyor. Ünlü DJ Burak Yeter, hayranlıkla izlenen Netflix dizisi La Casa De Papel'in yeni jenerik müziğini hazırladı. Herkes yeni dizi müziğini merak ediyor. Peki La Casa De Papel Burak Yeter dizi müziği nedir? Detaylar haberimizde...

La Casa De Papel Burak Yeter dizi müziği nedir? Sürükleyici hikayesi ile tüm dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel ekranlara damgasını vuruyor. Oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiren dizinin müzikleri ile de büyük beğeni topluyor. Burak Yeter La Casa De Papel'in yeni jenerik müziğini hazırladı. Peki La Casa De Papel Burak Yeter dizi müziği nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle!

LA CASE DE PAPEL KONUSU NEDİR?

La Case De Papel'de bir soygun hikayesi anlatılıyor. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış kişileri bir araya getirir.Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Plan yapıldı ama hayatın içerisinde planlamadıkları ayrıntılar ile karşı karşıya geliyorlar.

JENERİK MÜZİĞİ

Ünlü DJ Burak Yeter, bu yıla damgasını vuran Netflix dizisi La Casa De Papel'in yeni jenerik müziğini hazırladı.

2016 yılında çıkardığı Tuesday adlı parçayla uzun süre gündemde kalan Yeter'in hazırladığı dizinin yeni aranjesi, 22 Haziran'da tüm dijital platformlarda görücüye çıkaracak.

Yeter, böyle bir proje de yer almaktan gururlu olduğunu ifade etti.

YENİ SEZON 2019'DA

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi hakkında, Netflix'in global ve Türkiye hesaplarından yapılan paylaşımda 3. sezonun 2019 yılında geleceği açıklanmıştı.

La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle! - Resim : 2


BURAK YETER

Burak Yeter 5 Mayıs 1982'de Amsterdam'da doğdu. Genç yaşta müzik eğitimi aldı ve 5 yaşında klasik piyano çalmayı öğrendi. 8 yaşındayken gitar çalmaya başladı. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan Yeter, Londra'ya yerleşti ve SAE Institute'dan Ses Mühendisliği alanında yüksek lisans yaptı.


Yeter, 22 yaşındayken Burn & MTV Dance Heat DJ Contest 2004'ü kazanarak tanınmaya başladı. Sonuç olarak Malta'daki MTV Dans Katı Grafikler Partisi'nde performans gösterdi. Aynı yıl, Miller Master Dj Yarışması'ndan sonra EDM sahnesinde kendine saygın bir yer kazandı.

Yeter'in ilk albümü For Action, 2005 yılında DSM plak şirketi altında yayınlandı. Albüm dünyadaki ilk solo DJ albümüdür. 2007 yılında yayınlanan ikinci albümü For Message Volume 2 küresel ısınmanın farkındalığını artırmak amacıyla yayınlandı.

La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle! - Resim : 3

Yeter, 2008 yılında dünyaca ünlü ses şirketi Pioneer ile sözleşme imzaladı ve Amsterdam, İstanbul ve Los Angeles'ta profesyonel eğitim veren DJ okullarını açtı. Burak Yeter, Connection Records DJ School'un CEO'sudur. Ve bugüne kadar yaklaşık 2000 sertifikalı öğrenci yetiştirdi.

2010 yılında Yeter, 16. Kral TV Yıllık Müzik Ödülleri'nde Ajda Pekkan şarkısı Oyalama Beni 'nin remixiyle En İyi Yeni Remix Ödülü'nü kazandı. Ayrıca Producer & DJ kategorisinde En İyi Yeni Ödül'e layık görüldü.2012'de Hot Rod'da oynadığı "Mr. International" adlı yeni teklisi için bir video çekti ve 2012'de bir başka Ajda Pekkan şarkı remixi Arada Sırada ile 18. Kral TV Yıllık Müzik Ödülleri'nde En İyi Remix Ödülü'nü kazandı. Aynı yıl remix albümü Blue'yu piyasaya sürdü.

2013'te Amsterdam'da "Storm" adlı teklisini yayınladı. Şarkı uluslararası dans listelerinde En İyi 100'e girdi. Aynı zamanda, "Storm" şarkısı için Hollanda'da bir Müzik Videosu çekti.

Başarılı geçen on yıldan sonra, Burak Yeter "New World" projesiyle kariyerine yeni bir sayfa başlattı; New World albümüyle yeni şarkılar yayınladı. Happy adlı parça Talent Pool, Spinnin Records'ta haftanın en iyi listesine girdi. "Tuesday" teklisi ile bu başarı devam etti; Tuesday, 30'dan fazla farklı ülkede iTunes, Spotify, Shazam, Apple Müzik ve YouTube'da 1 numaraya ulaştı ve 2016 yılının en dikkat çekici şarkılarından biri haline geldi.

La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle! - Resim : 4

OYUNCULAR
Úrsula Corberó (Tokio)
Itziar Ituño (Raquel Murillo)
Álvaro Morte (The Professor)
Paco Tous (Moscow)
Alba Flores (Nairobi)
Miguel Herrán (Rio)
Pedro Alonso (Berlin)
Kiti Mánver (Raquel'in annesi)
Enrique Arce (Arturo Román)
María Pedraza (Alison Parker)
Anna Gras (Mercedes)
Fernando Soto (Ángel)
Darko Peric (Helsinki)
Juan Fernández (Coronel Prieto)
Jaime Lorente (Denver)
Fran Morcillo (Pablo)
Esther Acebo (Mónica Gaztambide)
Clara Alvarado (Ariadna)

DİZİDE YER ALAN KARAKTERLER
Profesör; Planı uygulamak için her detay üzerinde çalışmış ve koordinasyon yeteneği ile dikkat çekiyor.

Tokyo; Azılı bir hırsız ve hayatında 15 soyguna katılmış. Aynı zamanda da dizide aşk ilişkileri ile de damga vuruyor. Ayrıca dizinin hikayesini hep onun ağzından dinliyoruz.

Rio; Dizinin asi çocuğunu canladıran Rio, 6 yaşından beri kod yazan bir bilgisayar uzmanı. Sevdiği insanları hayatının merkezini alıyor.

Moskova.;Hayatınında ailesinin önemi büyük ama ailesi istediği gibi olmayınca en büyük varlığı olan oğlu için her şeyi yapıyor.

Denver. Moskova'nın oğlu. Hafif saf bir yapısını yanı sıra samimiyetiyle kendini sevdiriyor. Karaktere can veren Jaime Lorente mükemmel bir oyunculuk sergiliyor.

Berlin. Soygunun içerdeki beyni olan aynı zamanda liderlik özelliği ile dikkat çekerken Berlin'in tecrübeleri ile de sakin kalmayı başarabiliyor.

Nairobi; Dizinin bir diğer kadın karakteri ve dengesiz ama eğlenceli tavırları ile adından söz ettiriyor. Dram dolu hikayesi ile de izleyiciyi hüzünlendiriyor.

 

La Casa De Papel,Burak Yeter dizi müziği dinle! ile ilgili etiketler La casa de papel burak yeter müziği
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.