La Casa De Papel 6. sezon olacak mı? Netflix'ten son açıklama!

İspanyol dizisi La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım yayınlandı. Netflix tarafından yapılan açıklamada dizinin final yaptığı belirtildi. Sıkı takipçileri "La Casa De Papel 6. sezon olacak mı" sorusuna yanıt aramaya başlandı. İşte Netflix'ten yapılan son açıklama...

La Casa De Papel 6. sezon olacak mı merak ediliyor. 3 Aralık'ta gösterime giren La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ile dizi final yapmıştı. Dijital platform Netflix ise bugün dizinin geleceği hakkında net bir açıklama yaptı.

Netflix'ten La Casa De Papel 6. sezon açıklaması!

Netflix tarafından yapılan açıklamada La Casa De Papel'in 5. sezon itibariyle final yaptığı belirtildi.

La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı, final mi yaptı, bitti mi? La Casa De Papel 6. Yeni Sezon ne zaman çıkacak?

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON KONUSU

Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra Profesör'ü yakalamıştır ve ilk kez Profesör'ün bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir.

La Casa De Papel 6. sezon olacak mı? Netflix'ten son açıklama! ile ilgili etiketler La casa de papel Netflix la casa de papel 6. sezon olacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.