La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor?

La Casa De Papel 5. sezon büyük bir heyecanla beklenmeye devam ediyor. Her yeni bölümde izleyenleri peşinden sürüklemeyi başaran La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan gelen yeni haberler heyecan uyandırmaya şimdiden başladı. Peki, La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor?

Netflix platformunun en çok ilgi gören dizilerinden biri olan La Casa De Papel 5. sezonundan yeni haberler geldi. Dünya geneli üzerinden geniş bir hayran kitlesine sahip olan İspanyol suç dramasının 5. sezonu için geri sayımın başladığı ifade edildi.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

Son olarak 4. sezonu 2020 yılının Nisan ayında yayınlanan La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu heyecanla bekleniyor. Yapımcı Alex Pina, yayınlanan 4. sezonun iyi gitmesi sonrasında 5. sezon çekimlerine başlanacağını söylemiş ve şimdiden müjdeyi vermişti.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor?

Yayınlanan ilk dört sezonda ortalama 65 milyon izleyiciye ulaşmayı başaran La Casa De Papel 5. sezonun başlayacağı tarih hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak La Casa De Papel 5. sezonun 2021 yılının Ağustos ayında yayınlanacağı iddia edilmekte. Ayrıca dizinin 5. sezonunun da 10 bölümden oluşacağı şimdiden gelen haberler arasında yer almakta.

 

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler La casa de papel Netflix La Casa De Papel 5. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.