La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor?

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. Sezon için geri sayım başladı. La Casa De Papel 5. Sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin müptelaları araştırmalarına devam ederken La Casa De Papel 5. Kısım fragmanı için de heyecanlı bekleyişe geçildi. İşte La Casa De Papel 5. Sezon başlangıç tarihi…

Yayınlandığı ilk sezondan bu yana çoğu kişi tarafından merakla takip edilen La Casa De Papel dizisinin 5. Sezonu için araştırmalar kaldığı yerden devam ediyor. Netflix Türkiye tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda Kısım 5: Soygun sona eriyor paylaşımı oldukça büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Alex Pina imzalı İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için henüz tarih verilmedi. Úrsula Corberó,Álvaro Morte,Itziar Ituño gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 5. sezon fragmanının ise yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler La casa de papel La Casa De Papel 5. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.