La Casa de Papel 4.sezon ne zaman? Nairobi'ye ne olacak? SPOILER İÇERİR!

La Casa de Papel 4.sezon ne zaman? 3.sezonu 19 Temmuz 2019 tarihinde Netflix'te izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu bölümleri ile ekranlara damga vuran yapım izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Final sahnesi ile izleyicide merak uyandıran dizinin yeni sezonun ne zaman olacağı ise merak konusu. Peki La Casa de Papel 4.sezon ne zaman? Detaylar haberimizde...

La Casa de Papel 4.sezon ne zaman? Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel'in yeni yani 3.sezonu ile de büyük beğeni topladı. Diziye 3.sezonda yeni isimler katıldı. Heyecanın doruk yaptığı anda sezon finali yapan dizinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

La Casa de Papel 4. sezon müjdesi İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında verildi. 19 Temmuz'da izleyicinin karşısına çıkan dizinin yeni sezonu için de onay alındı. İspanyol yapımı dizinin yönetmeni Jesús Colmenar düzenlenen basın toplantısında dizinin dördüncü sezonunun olacağını ve resmi açıklamanın çok yakında yapılacağını dile getirdi.

Türkiye'den Ankara ya da İstanbul'un da dahil edilebileceğinin konuşulması ile daha fazla dikkat çeken La Casa De Papel'in 3. sezonu için 1 seneyi aşan süre beklenilmişti.

Dizinin 3.sezonunun son bölümde Nairobi'nin yaşadıkları ekranlara damga vurdu. Nairobi son bölümde vuruldu. Neler olacağı ise dizinin yeni sezonunda ortaya çıkacak.

YENİ KATILANLAR OYUNCULAR


Rodrigo de la Serna - Palermo


Luka Peros - Marsilya


Hovik Keuchkerian - Bogota


Itziar Ituno (Eski sezonlarda polis Raquel Murillo) - Lizbon

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI


Alvaro Morte - El Profesor


Ursula Corbero - Tokyo


Miguel Herrán - Rio


Pedro Alonso - Berlin


Darko Peric - Helsinki

La Casa de Papel 4.sezon ne zaman? Nairobi'ye ne olacak? SPOILER İÇERİR! ile ilgili etiketler La casa de papel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.