Kyrie Irving coştu ama takımını kurtaramadı!

NBA'de Brooklyn Nets formasıyla ilk maçına çıkan Kyrie Irving'in 50 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistlik performansı, Minnesota Timberwolves karşısında yenilgiyi engelleyemedi.

Sezonun ilk maçlarının oynandığı NBA'de Minnesota Timberwolves, normal süresi 115-115 tamamlanan karşılaşmada, konuk olduğu Brooklyn Nets'i uzatma sonunda 127-126 mağlup etti.

IRVING'DEN 50 SAYI

All-star pivot Karl-Anthony Towns, 36 sayı, 14 ribaunt, 3 top çalma ve 3 blokla Timberwolves'un en etkili ismi oldu. Andrew Wiggins de 21 sayı, 8 ribauntla galibiyette önemli rol oynadı.

Brooklyn Nets formasıyla ilk maçına çıkan Kyrie Irving; 50 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistle etkileyici bir performans sergilemesine karşın mağlubiyeti önleyemedi.

Kyrie Irving coştu ama takımını kurtaramadı! ile ilgili etiketler Merkez Bankası NBA Brooklyn Nets Minnesota Timberwolves Kyrie Irving Karl-Anthony Towns
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.