Kylie Jenner'ın yeni ürünleri ciltte kesik yapıyor!

Dünyaca ünlü model ve TV yıldızı Kylie Jenner, kendi ismini taşıyan makyaj markası ile adı 'En genç Milyarderler' listesine yazdırmayı başarmıştı. Ancak güzel model son ürünleriyle eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada kullanıcılar, ürünlerle ilgili ''Cildinizi ceviz parçaları ile kesmek için bu milyardere alnınızın teriyle kazandığınız parayı vermeyin!'' uyarısında bulunuyor.

Kylie Jenner, makyaj ürünleri ile kurduğu güzellik imparatorluğunu cilt bakımı ürünleri ile genişletiyor. Bu ayın 22'sinde piyasaya sürülecek olan ilk ürün grubu 6 üründen oluşuyor: yüz temizleyici, tonik, scrub, nemlendirici, göz çevresi kremi ve c vitamini serumu.

Kylie Jenner'ın yeni ürünleri ciltte kesik yapıyor!

Geçtiğimiz günlerde Kylie, YouTube kanalına her ürünle ilgili kısa videolar yükledi ve bunun üzerine birçok kişi kendi deneyimlerini sosyal medyada paylaştı. Estetisyenler insanları Kylie Skin ürünlerini almamaları için uyarıyordu. YouTube kanalında Kylie'nin yorumları devre dışı bırakması da merak konusu oldu.

Kylie Jenner'ın yeni ürünleri ciltte kesik yapıyor! - Resim : 2

Herkesin ilgisini çeken ürün cevizli yüz scrubıydı. Cevizli scrublar, hücre duvarında küçük kesiklere neden olarak bakterinin cildinizde derinlere kadar inmesine olanak sağlıyor ve güzellik endüstrisinde yıllardır büyük bir problem olarak görülüyor. Kylie diğer markaların cevizli yüz scrub'larına ''biraz sert'' dedi ve kendi ürününün aşındırıcı olmadığını belirtti. Kanalındaki videoyu ise, cildinin pürüzsüzlüğünü bu ürüne borçlu olduğunu söyleyerek sonlandırdı.

Kylie ürünün her gün kullanılabilecek kadar hafif olduğunu fakat kendisinin haftada iki veya üç kez kullandığını söyledi.

Kylie Jenner'ın yeni ürünleri ciltte kesik yapıyor! ile ilgili etiketler YouTube Kylie Jenner
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.