Önce üzüldü sonra kürk giydi!

Kylie Jenner'in Avustralya'da devam eden yangında ölen hayvanlar için yaptığı paylaşımının ardından kürk giymesi hayranlarını kızdırdı.

Kylie Jenner, geçen pazar günü Instagram'ın story bölümünden Avustralya yangınından kurtarılan ve bir koalanın fotoğrafını paylaştı ve üstüne de 'Bu kalbimi kırıyor' notunu düştü. Hatta fotoğrafa bağış kampanyasına destek olunsun diye link bile ekledi.

Önce üzüldü sonra kürk giydi!

Kylie Jenner'ın bu hareketi çok düşünceli bulunurken bir anda yaptığı diğer bir paylaşımla takipçilerini şoka soktu. Çünkü Avustralya'daki hayvanlara üzüldüğünü belirten Kylie Jenner, bu sefer hayvan kürkünden yapılmış olan terliklerini giydi ve bunu da paylaştı.

Kylie Jenner'in bu hamlesi takipçileri tarafından iki yüzlülük olarak yorumlandı. Ünlü isim bu çelişkili hareketlerinden sonra binlerce tepki aldı. İşte Kylie Jenner'a gelen tepkilerden bazıları:

Önce üzüldü sonra kürk giydi! - Resim : 2

 'İKİ YÜZLÜ KYLİE'

 Kylie Jenner, hayvanların ölmesinin ne kadar üzücü olduğuna dair bir hikaye yayınladı (bunu takipçileriyle paylaşması harika bir şey), ardından kürklü terliklerinin ve pastırmalı kahvaltısının bir fotoğrafını paylaştı. Bu kadar çelişkili bir şey daha görmedim.

Önce üzüldü sonra kürk giydi! ile ilgili etiketler Kylie Jenner Avustralya orman yangnı kürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.