Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar

Kim Kardashian'ın kardeşi ve dünyaca ünlü model Kylie Jenner ile 30 yaşındaki Amerikalı rapçi sevgilisi Travis Scott'un ikinci çocukları dünyaya geldi. 2017 yılından beri bir dargın bir barışık aşk yaşayan dünyaca ünlü çiftin Stormi Webster adında 4 yaşında bir kız çocukları bulunuyor.

Tüm dünyaya adını duyuran rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden 4 yaşında bir kızı olan ABD'li model ve reality şov yıldızı Kylie Jenner ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Uzun süredir aşk yaşayan çift, ilk çocukları Stormi Webster'ın doğum gününü kutladıktan bir gün sonra ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar.

TMZ’nin haberine göre çiftin dün doğan ikinci çocuğu erkek. Yeni bebeklerine hangi ismi verdikleri konusunda da çift henüz bilgi paylaşmadı. Kylie hamile olduğunu geçen Ağustos ayında açıklamış ve ilk hamilelik döneminin aksine, bu kez daha fazla ortalarda görünmüştü.

Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar

Jenner, Kızı ve bebeğinin ellerinin fotoğrafını 309 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşarak ''💙 2/2/22'' notunu düştü. Jenner'ın bu paylaşımı saatler içinde milyonlarca kişi tarafından beğenildi. Gönderiyi henüz 11 saat içinde 16 milyona yakın kişi beğendi.

Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar


24 yaşındaki Jenner ile 30 yaşındaki Scott 2017'den bu yana birlikte. İkinci çocuklarını beklediklerini geçen yıl 7 Eylül'de duyurdular. Jenner, 2022'ye girerken yaptığı yeni yıl paylaşımında büyüyen karnını gözler önüne sermiş ve "Bu yılı ve hayatıma getirdiği müthiş değişimleri hiç unutmayacağım. Yeni yılın hepiniz için aşkla dolu olması için dua ediyorum. Herkesin bu süreçte güvende ve sağlıklı olmasını umuyorum” notunu yazmıştı.

Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar - Resim : 3

2017'de Coachella Müzik Festivali'nde başladıkları ilişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren Jenner ve Scott çifti, 2019'da ayrılmış, Mayıs 2021’de yeniden barışmıştı.

 

Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar ile ilgili etiketler Kylie Jenner travis scott
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.